Kao i svake godine, pored glavnih zvijezda, line up je popunila prva liga domaćih DJ-a, resident ekipa Robinzon Brodoloma u sastavu: Borg, Eduy i Don Q

Blizu deset hiljada posjetilaca na jezeru Modrac uživalo j e u najvećoj plesnoj zabavi ovoga ljeta. Dobar provod trajao je do ranih jutarnjih sati i pokazao je da je Robinzon Brodolom na orginalnoj lokaciji jedinstven događaj na ovim prostorima.

Organizatori su se za ovu godinu potrudili da sam nivo produkcije ove manifestacije, dovedu na još jedan stepenik više. Počevši od proširenja samog dance floora, do bine koja se protezala cijelom dužinom mola na preko 200m2 te posebno urađenog audio-vizuelnog sistema za ovu priliku.

Gostujući DJ-i su dokazali zašto su baš oni bili odabir organizatora.

Chelina Manuhutu sa svojim setom više od dva sata je držala atmosferu na samom vrhuncu. Djevojka sa adresama u Amsterdamu i Ibizi, koja vrtoglavo brzo osvaja pozornice najprestižnijih festivala i dešavanja u svijetu, prvi put je gostovala u BiH, a nakon performansa od sinoć, možemo tvrditi "sigurno ne i posljednji".  

Prava "ludnica" je nastupila sa prvim taktovima kada se na sceni pojavio DJ Tarkan, čovjek koji više od decenije slovi za najboljeg turskog DJ-a. Planetarno popularnim učinili su ga kreativnost izvrsnih tečnih setova, žanrovska svestranost koja obiluje progresivnim, orijentalnim i ljetnim zvukom, briljantna produkcija kao i vještina mixanja, što je sve i pokazao na svom nastupu na Robinzon Brodolom partyju.

Kao i svake godine, pored glavnih zvijezda, line up je popunila prva liga domaćih DJ-a, resident ekipa Robinzon Brodoloma u sastavu: Borg, Eduy i Don Q.

Zavjesa je spuštena na ovogodišnji Robinzon Brodolom, a već su počeli planovi i pripreme za slijedeću godinu. Organizatori najavljuju ponovo najveći plesni spektakl na jezeru Modrac, a nije nebitno napomenuti da je i ovogodišnji party, zahvaljujući dobroj organizaciji i velikom broju ljudi koji su uključeni u istu, prošao bez i najmanjeg incidenta.