navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U kinima od decembra

Igra je postala ozbiljno opasna u nastavku avanturističkog blockbustera "Jumanji: Iduća razina"

"Jumanji: Iduća razina" direktan je nastavak filma "Jumanji: Dobrodošli u igru" koji je prije dvije godine poharao kino blagajne te ga je samo u BH kinima pogledalo gotovo 30.000 gledatelja

Objavljeno: 03.11.2019. u 09:02
get url
text
Film "Jumanji: Iduća razina"

Ove zime u Jumanji svijetu sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, pogrešni igrači ušli su u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji, a čini se da igru neće uspjeti svi uspješno završiti i pritom preživjeti. Jeste li spremni zaigrati najopasniju igru na svijetu?

Film "Jumanji: Iduća razina" u bh. kina stiže 12. decembra, a sa kakvim će se sve problemima i opasnostima naša ekipa suočiti i koliko je novi Jumanji postao opasno mjesto za igru, pogledajte u finalnom traileru filma koji je upravo objavljen!

Neko vrijeme je prošlo otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. Obzirom da ih je tada igra doslovno usisala te su u tijelima svojih avatara morali završiti igru i preživjeti sve izazove izbjegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali ostaviti igru daleko zakopanu u prošlosti. Ali jesu li u tome uspjeli?

Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promijenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspjeli uspješno završiti igru, hoće li i ovoga puta biti tako?

I u ovom Jumanjiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena Dwaynea Johnsona, Jacka Blacka, Kevina Harta, Karen Gillan i Nicka Jonasa dok od novih glumaca svakako treba istaknuti Dannyja DeVita i Dannyja Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, također dižu na iduću razinu.

"Jumanji: Iduća razina" direktan je nastavak filma "Jumanji: Dobrodošli u igru" koji je prije dvije godine poharao kino blagajne te ga je samo u BH kinima pogledalo gotovo 30.000 gledatelja.

Vrijedi istaknuti kako je "original" iz 2017. godine postao film s rekordnom zaradom u Americi za studio Sony Pictures srušivši dotadašnji rekord Spider-Mana iz 2002. godine. Štoviše, Jumanji je nadmašio sve dotadašnje Spider-Man filmove, Skyfall, Ljude u crnom i Istjerivače duhova. Na globalnoj razini film je ostvario zaradu od čak 950 miliona dolara. Nastavak zato opravdano ima novu razinu očekivanja.