Djevojka Paigey (25) iz SAD-a priznala je da se svako jutro budi s poremećajem koji je stručno nazvan parafilijski infantilizam. Ovaj poremećaj tjera ljude poput Paigey na neobičan fetiš – želju da žive poput bebe.

Paigey se svako jutro budi u kolijevci, sama sebi mijenja pelene i igra se igračkama. Pije mlijeko iz bočice, sisa palac, a čak ima i dudu i zvečku.

Paigey je pokrenula vlastiti YouTube kanal kako bi dokumentirala svoj neobičan život te ima 425 plaćenih pretplatnika koji joj finansijski pomažu da kupi sve ono što joj je potrebno da zadovolji svoje bizarne težnje. Cilj joj je pomoći ljudima kao što je ona i kaže kako želi pobijediti sram koji osjećaju svi oni koji boluju od parafilijskog infantilizma.

Ovim životom otvoreno je počela živjeti od maja 2018. godine, a danas se kao beba ponaša čak i u javnosti. Da je drugačija, osjećala je cijeli život, a već je s 18 godina počela istraživati svoj poremećaj te je saznala da postoji čitava zajednica ljudi koji se bore s istim poremećajem.

Paigey je naglasila da je i ona primorana obavljati poslove odraslih, kao što je plaćanje računa. Također radi i za udruženje koje zastupa oboljele od parafilijskog infantilizma te uređuje sadržaj njihove internetske stranice.
Ima i dečka s kojim je u vezi već pet godina. Kaže kako je podržava u njenim neobičnim životnim navikama, ali da ne živi kao ona.

Izvor: Coolstyle/Index.hr