navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Majstor za šišanje

Irfan Tepić bio je dio OneLife Rallyja, šišao i Kevina Kuranyia

Na šestom izdanju OneLife Rallyja, koji je održan od 25. juna do 2. jula, ljubitelji automobila uživali su u paradi egzotičnih i prestižnih luksuznih automobila.

Objavljeno: 06.07.2022. u 11:29
get url
text

Prošle godine glavni grad BiH bio je jedan od domaćina OneLife Rallyja, ali, nažalost, ove godine on je zaobišao glavni grad Bosne i Hercegovine.

Dio ovog zanimljivog putujućeg karavana bio je i Irfan Tepić, majstor za šišanje, uređivanje i brijanje muške brade, ambasador poznatog engleskog brenda za muškarce Dapper Dan i vlasnik brijačnice Berber.ba, te osnivač "Berber schoola".

– Cijeli život putujem širom svijeta, a ovo je sigurno jedno putovanje koje ću pamtiti do kraja života. Drago mi je da sam bio dio OneLife Rallyja. Za vozače ovih supersportskih automobila vožnja je užitak i životna filozofija. Njihov cilj nije utrka i rally kao vid takmičenja, već samo uživanje u vožnji, krajolicima i gastronomskoj ponudi zemalja koje posjećuju. Svake godine na popis stavljaju različite zemlje i gradove kroz koje prolaze, kako zbog želje vozača, tako i zbog brojne publike koja ih prati. Na OneLife Rallyju brinuo sam o imidžima najpoznatijih učesnika putujućeg karavana, među kojima je bio i bivši fudbaler Kevin Kuranyi. Imao sam i nekoliko svojih performansa sa vatrom po kojima sam poznat širom svijeta – kaže Irfan Tepić koji se nada da će se OneLife Rally već naredne godine vratiti u Bosnu i Hercegovinu.