navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavna pjevačica

Izašao je novi dokumentarac o Britney Spears: Neki detalji su bizarni

Izašao je najnoviji dokumentarac o pop zvijezdi Britney Spears koji je šokirao njene fanove. "TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom" prikazan je na Foxu i iznio je bizarne detalje o pjevačici.

Objavljeno: 17.05.2023. u 11:39
get url
text

Britney još uvijek nije prokomentirala film u kojem se tvrdi da ona pije ogromne količine kafe i energetskih pića i da ne spava danima nakon što je otac izgubio starateljstvo nad njom, ali oglasio se njen suprug, 29-godišnji Sam Asghari, koji je na Instagramu kritizirao TMZ zbog "apsolutno odvratnog prikaza".

- Ne vjerujte svemu što vidite na internetu - poručio je glumac i istakao kako je njegova supruga "pod mikroskopom" i "mamac za klikove".

Šest najšokantnijih detalja iz dokumentarca "TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom".

Život u izolaciji

- Spears većinu vremena provodi sama kod kuće - naveo je izvršni producent TMZ-a Charles Latibeaudiere u dokumentarcu dodavši da ona "živi u virtualnoj izolaciji".

- Ponekad će se odvesti do neke mirne staze, parkirati i samo meditirati - opisao je urednik Brad Appleton.

Producentica TMZ-a Katie Hayes navela je da pjevačica puno boravi na svom bazenu jer se voli sunčati. Osim toga, prema njenim riječima, Britney često vježba u teretani i stalno izvodi divlje plesove.

Dnevna doza kofeina 

U daljnjem dijelu dokumentarca osnivač TMZ-a Harvey Levin tvrdi da Spears pije kafu, Red Bull i čaj od maslačka u ogromnim količinama, i da to "pridonosi njenim maničnim epizodama". Pjevačica je demantirala te tvrdnje prije nego što je film emitiran.

- Moj um je okupiran i ponekad sam zbog toga laka meta. Ne mogu ni pomirisati kafu, pijem sok od lubenice - napisala je na Instagramu.

Spavanje i nespavanje

Prema glavnom uredniku Fabianu Garciji, jedan od izvora mu je rekao da Britney Spears puno spava.

- Ponekad spava danima. Tri dana samo spava, a onda idućih nekoliko dana ne spava uopće - kazao je Garcija.

Dodao je da pjevačica voli knjige i puno čita, pogotovo fikciju, kad je budna.

Fascinacija noževima

Levin tvrdi da je jedna preporuka na kraju starateljstva bila "da se noževi drže dalje od Britney". Kaže da mu je više izvora otkrilo da je pjevačica fascinirana noževima.

- Rekli su mi da ona umire od straha da će neko doći usred noći, privezati je za kolica i odvesti na psihijatriju. Jedan od izvora navodi da se užasno boji će biti ponovno institucionalizirana - ispričao je.

Inače, Jamie Lynn Spears prošle je godine optužila svoju slavnu sestru u memoarima "Things I Should Have Said" da ju je jednom zaključala u sobu i mahala nožem. Britney je demantirala da se to ikad dogodilo.

Problemi u braku

Dokumentarac optužuje Spars da se više puta fizički obračunala sa svojim suprugom. Levin tvrdi da joj se brak počeo raspadati za manje od godinu nakon vjenčanja. Sam je poprilično pasivan pa podnosi i to i vrištanje.

Razdvojenost od djece

Britney sa svojim bivšim suprugom Kevinom Federlineom ima dvojicu sinova, 17-godišnjeg Seana Prestona i 16-godišnjeg Jaydena, ali Hayes tvrdi da ona nije vidjela tinejdžere više od godinu. Page Six navodi da je njihov izvor potvrdio ove podatke, ali da se pjevačica u zadnje vrijeme povremeno čuje sa svojom djecom preko poruka.