navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularna franšiza

Izašao trailer za novi film "Sam u kući", fanovi ogorčeni: Disney će uništiti Božić

Dolazi novi film iz popularne franšize "Sam u kući", ali fanovi nisu zadovoljni. 

Objavljeno: 15.10.2021. u 12:02
get url
text

Film "Home Sweet Home Alone" počeo se snimati prošle godine, a još je ranije potvrđeno da se snimanje odvija u kanadskom Montrealu. Ally Maki, Kenan Thompson, Chris Parnell, Aisling Bea, Pete Holmes i Timothy Simons samo su neki od glumaca koji su se pridružili filmu.

U avgustu ove godine, čelnik Disneyja Bob Iger, najavio je da se snima novi nastavak filma "Sam u kući" te je objavljen i trailer. Mnoge je zanimala samo informacija hoće li se Macaulay Culkin pojaviti u novom nastavku filma, glumac je to opovrgnuo.

"Zdravo svima. Obzirom da dobivam puno upita na ovu temu, ne, neću se pojaviti u novom nastavku filma "Sam u kući". Svima koji su uključeni želim sreću", napisao je Culkin na svom Twitter nalogu.

Franšiza "Sam u kući" nastala je po ideji Johna Hughesa, a prati djecu koja tokom praznika slučajno ostaju sama kod kuće te brane svoj dom od provalnika. Iako je originalno pripadala firmi 20th Century Fox, sva prava preuzeo je Disney, koji velike nade polaže u novi nastavak popularnih filmova.

Alex D. Linz glumio je u trećem nastavku filma iz 1997. godine, a četvrti dio objavljen je 2002. godine. "Home Alone: The Holiday Heist" film je iz 2012. godine, a sada svi željno iščekuju vidjeti koja je ideja za najnovijeg filma iz popularne franšize.

"Tužno je to koliko su uništili original", "Zašto jednostavno ne snime neki novi film", "Niti jedan novi film ne može zamijeniti klasik iz 1990. godine", "Ovo bi neke ljude trebalo koštati posla", samo su neki od ljutih komentara fanova filma iz 1990. godine koji se ne slažu da je dobra ideja snimati novi nastavak klasika. Po mnogima, Disney će uništiti Božić ove godine, a kako tačno film izgleda saznat ćemo za mjesec dana.

Film će svjetlo dana ugledati 21. novembra ove godine.