navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Cyberbullying

Jutjuber Baka Prase odselio iz Srbije nakon smrti Kristine Đukić, nema više sponzore, dobijao prijetnje

Jedan od najpoznatijih srbijanskih jutjubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odselio je iz Srbije nakon smrti jutjuberice Kristine Đukić Kike. Njega su, između ostalog, prozivali da raspiruje mržnju prema ovoj djecojci, jer je snimao videe i pogrdno govorio o njoj na račun fizičkog izgleda, vrijeđao je, zbog čega je i saslušavan u tamošnjoj policiji. 

Objavljeno: 02.01.2022. u 08:57
get url
text

- Otišao sam iz Srbije, vrlo vjerojatno trajno. Dobivao sam prijetnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno se nisam mogao nositi s tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferrari i kupio stan u Amsterdamu. Dok mi se stan ovdje sređuje živim kod mame i tate  - rekao je. 

Ljudima nije bitno jesam li kriv ili ne za bilo šta, samo me žele napadati i optuživati, dodao je. 

- Ne znam šta će dalje biti, nemam nikakav plan. Ne znam hoću li snimati za YouTube. Ne osjećam više kao da želim snimati, a drugo, moram početi raditi neki običan posao i zaraditi za život ovdje, s obzirom da je ovdje život skup. Neću snimati za YouTube jer mi oduzima puno vremena, jer ne zarađujem više ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju, sve mi je ukinuto - rekao je u najnovijem videu.

Na društvenim mrežama mnogi su ga optužili da je bio predvodnik u cyberbullyingu, a nakon tragične smrti Kristine Đukić Kike, pokrenuta je peticija za zabranu daljnjeg emitiranja videa Bake Prase na YouTubeu zbog vrijeđanja drugih jutjubera i korisnika YouTuba.