navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Must have

Kako klasični crni blejzer nositi u ležernim, poslovnim i svečanim izdanjima?

Crni blejzer jedan od vječitih modnih klasika u našem ormaru, pouzdan je odabir i nosiv iz sezone u sezonu. Neprikosnoveni, klasični kroj koji ocrtava vaš karakter lični stil, čini crni blejzer artiklom vrijednim investiranja.

Objavljeno: 14.09.2022. u 14:06
get url
text

Uvijek je poželjan odabir za prijelazno razdoblje, a klasičan dizajn ovog odjevnog predmeta dozvoljava mu da pleše između trendovskog, formalnog i sportskog, dajući mu bezbroj prilika za kombiniranje.

Obzirom da mudro balansira između muževnog i ženstvenog izgleda, budite maštoviti i dodajte mu stylish detalje poput broševa koji otkrivaju kreativnu stranu osobe koja ga nosi ili pak remenje koje suvereno daje profinjenu notu svakom blejzeru.

Crni blejzer u uredu

Obzirom da je crni blejzer must have komad u uredu, daje nam i široku paletu kombiniranja sa hlačama mrkva kroja, širokih nogavica ili visokog struka, a uz visoke potpetice, bluzu ili košulju, kombinacija je nepogrešiva.

Uz nekoliko ukrasa na reveru i jednostavni remen u crnoj boji, poslovna kombinacija ostavit će dojam maštovite i stilski isprofilirane zaljubljenice u modu.

Crni blejzer na ulicama grada     

Iako je ovaj vladar street stylea sve više prisutan u predimenzioniranim krojevima, dozvoljava stiliziranje uz visoke čizme i široke, kratke hlače te neizostavnu bijelu majicu ili tanku dolčevitu.

Dukserica u kombinaciji sa šiltericom i blejzerom je nepogrešiva varijanta za šetnju, cjelodnevno razgledavanje grada ili ispijanje kafa sa prijateljicama.

Crni blejzer u večernjem izdanju

Blejzer i haljine različitih dužina, krojeva i dezena odličan su spoj za prilike kada želite izgledati otmjeno i sofisticirano. Obzirom da je blejzer u crnoj boji, dozvolite si da ostali odjevni komadi budu u različitim nijansama, poigrajte se stylish modnim dodacima i nakitom.

Ukoliko uz crni blejzer želite ostaviti stilski snažan dojam, obucite kožne hlače i ravne baletanke i postići ćete urbani look spreman za svaki izlazak.