navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pogledajte

Kiseli osmijesi, nepružanje ruke: Britanke dale do znanja Meghan Markle šta misle o njoj

Prinčevi William i Harry te njihove supruge Kate Middleton i Meghan Markle pojavili su se, nakon dugo vremena, protekle subote zajedno pred dvorcem Windsor.

Objavljeno: 13.09.2022. u 16:33
get url
text

Braća i njihove supruge izašli su kako bi pozdravili građane koji su došli odati počast preminuloj kraljici Elizabeti II.

VEZANI TEKST - William, Harry, Kate i Meghan potisnuli nesuglasice i iskazali poštovanje preminuloj kraljici

Svaki njihov pokret detaljno se pratio, a u posebnom je fokusu bila Amerikanka kojoj Britanci nisu naročito naklonjeni.

Većina okupljenih je toplo dočekala Meghan Markle.

Neki su je i zagrlili, davali joj cvijeće no bilo je onih koji je nisu htjeli ni pogledati.

Dvije žene odbile su pružiti joj ruku, a jedna je stavila sunčane naočale te je namjerno držala mobitel u rukama da se ne bi morala rukovati s vojvotkinjom od Sussexa, a sve to vidi se na snimci koju koje objavio Daily Mail.

Meghan je cijelu situaciju podnijela dostojanstveno i nastavila s pozdravljanjem kao da se ništa nije dogodilo.

Na Twitteru su se odmah pojavili komentari. I dok su neki stali na njenu stranu i zaključili kako "ona ima dostojanstva i integritet, dok ljudi koji se odbijaju rukovati s njom nemaju" drugi nisu bili blagonakloni:

"Dama u plavom i druge su svi mi. Odbijaju se rukovati s Meghan Markle, vojvotkinjom od Netflixa", "Ovo je glasna poruka. Treba se vratiti u Kaliforniju što je prije moguće. Zaista je mrze zbog nepoštivanja Ujedinjenog Kraljevstva", poričili su.

Na snimci DailyMaila također se vidi da Meghan prilazi pomoćnik koji želi preuzeti bukete iz njenih ruku i odnijeti ih pred ogradu dvorca, gdje je položeno cvijeće u čast kraljici Elizabeti II, no ona je to odbila napraviti.

- Rekla sam im da ću ja odnijeti cvijeće tamo - kaže Meghan u videu, a nakon toga joj je prišao i drugi pomoćnik kojem je ipak predala cvijeće.