navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Dodir gracioznosti

Kolekciju za proljeće i ljeto 2020. Belme Tvico-Stambol odlikuju raskošne haljine i odijela

Posljednja Bridal kolekcija modne dizajnerice Belme Tvico-Stambol za proljeće/ljeto 2020. godine obiluje raskošnim haljinama i odijelima, izražajnim, ali uglađenim siluetama sa zamršeno izvezenim detaljima prožetim ženstvenim i ekletičnim duhom.

Objavljeno: 02.06.2020. u 14:57
get url
text

Belma Tvico-Stambol osmislila je sofisticiranu, krajnje glamuroznu kombinaciju haljina i odijela za savremenu mladenku. Kao rezultat, nastala je kolekcija koja posjeduje dodir gracioznosti, a koja je prilagođena svim tipovima mladenki koje tragaju za nečim unikatnim i ekskluzivnim za svoj posebni dan.

U toj namjeri, nastale su bajkovite haljine, savršeno pripijene uz žensku figuru koju dodatno ističu precizno krojeni korzeti i duge siluete krojene iz voluminoznih, ali nježnih materijala.

Elegantna, laserski krojena odijela pružaju alternativno dizajnersko rješenje za mladenke koje teže nešto jednostavnijim i profinjenijim, ali podjednako efektnim odjevnim kombinacijama.

Minimalna, strukturirana odijela su bezvremenska u svojoj jednostavnosti.

Mladenka iz mašte Belme Tvico-Stambol prkosi tradiciji − ona se osjeća podjednako ženstveno i nježno u romantičnoj haljini i efektno krojenom odijelu. eometrijski ukomponirane perlice, kristali i šljokice dodatno naglašavaju svaku haljinu sa korzetom.

Krojevi haljina − puni krug, sirena, ili A-kroj, pružaju mogućnost izbora i u potpunosti ovise o želji mladenke. Posebna pažnja vodila se i o podstavi haljina i odijela, a koja je izrađena od delikatnih materijala koji nježno prijanjaju uz kožu omogućavajući slobodan i neometan pokret. U ovisnosti od modela haljine, iste dolaze i uz raskošne šlepove i prozračna vela.

{$galerijaFotografija}

Sve kreacije razvijaju se u paleti pastelno ružičastih, krem i bijelih tonova, što rezultira skladnom i kohezivnom kolekcijom koja slavi snagu i posebnost svake žene. Kao alternativu tradicionalnoj vjenčanici, Belma Tvico-Stambol ponudila je svadbena odijela za žene jednostavnog kroja, kompletirana vezenim detaljima i bisernim ukrasima raspoređenim duž linije ramena, uz šavove ili okovratnike.

Odijela su precizno krojena i uglađena, te pružaju idealan izbor za nekonvencionalnu mladenku. E G ao i uvijek do sad, Belma Tvico-Stambol ženi prilazi sa intimnim i personaliziranim modnim iskustvom, nudeći kreacije koje su izrađene po mjeri, a koje spajaju sofisticirani modni dizajn i modnu poeziju. Bridal kolekcija za proljeće/ljeto 2020. godine sastoji se iz deset jedinstvenih kreacija koje je moguće pogledati u Belma Tvico studiju u Sarajevu, na adresi Telali 7.

Belma Tvico-Stambol-nova kolekcija-02.06.2020.
1 od 4
left-arrowright-arrow