navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
London

Ljubav u doba korone: Upoznali su se online i sada zajedno putuju svijetom

Influencerka s društvenih mreža, Emily Champion (25) i njen momak Nick Leatherbarrow (32), upoznali su se preko platforme za upoznavanje Hinge, u oktobru 2019., a vezu su obnovili na Bumbleu, još jednoj aplikaciji za spajanje ljudi na lokalnoj razini, u martu ove godine. Mladi par družio se neko vrijeme samo na društvenim mrežama, a nakon "otključavanja", konačno su se uspjeli i uživo upoznati.

Objavljeno: 20.10.2020. u 10:12
get url
text

Tada su doživjeli veliko olakšanje, jer se pokazalo da se zaista sviđaju jedno drugom.

Kad su u martu ponovo uspostavili vezu, bio je dogovor da će izaći na sastanak, no nakon što je Nickov ured zatvoren, jer je među njegovim kolegama bilo pozitivnih na koronavirus, to su odgodili. Sljedećih nekoliko mjeseci družili su se putem FaceTiminga, aplikacije za virtualne sastanke.

Njihov prvi "izlazak" putem te mreže trajao je punih sedam sati, a Emily kaže kako je skupila samopouzdanje za njega tako što se napila s članovima svoje porodice.

Nastavili su tako "izlaziti" svaki petak na večer, šaljući jedno drugom košare s voćem i grickalicama za piknik, kako bi uživali na svakom virtualnom spoju. Često su organizirali i meksičke ili italijanske večeri, tako da su tokom online druženja pravili omiljenu hranu.

- Kad bih morala izabrati šta ću raditi na prvom sastanku, to vjerojatno ne bi bilo da u nečijoj kuhinji pokušavam napraviti meksičku večeru, no morali smo se prilagoditi - kaže Emily.

- To me je natjeralo da počnem cijeniti male stvari, kao odlazak na piknik. Jednostavno smo morali razmišljati izvan okvira - kaže Nick.

Dodao je kako je shvatio da želi upoznati svijet s nekim koga voli, pa su se njihovi prioriteti malo promijenili.

Nakon što su odvojeno proveli razdoblje lock downa - Emily s roditeljima u Cotswoldsu, a Nick u svojoj obiteljskoj kući u Balhamu - napokon su se prvi put sreli u Emilynoj kući u Barnesu, u jugozapadnom Londonu.

- Čim sam osjetila njegov miris i dodir, znala sam da ga volim i zahvalila Bogu na tome što se pojavio - kaže.

Nick je priznao da mu je bila velika briga to da se Emily možda neće svidjeti.

- Možeš o nekome stvoriti sliku u glavi, a zatim ga vidjeti i shvatiti da nema nikakve fizičke veze, to nam je bila velika briga - pojašnjava.

Mladi par sada je otvorio zajednički Instagram račun na kojem objavljuju fotografije i priloge s putovanja po svijetu. U julu su rezervirali svoj prvi zajednički odmor u Šibeniku, u Hrvatskoj, gdje su se budili u 5 sati ujutro i promatrali izlazak sunca svako jutro.

Iduće putovanje bilo je ono u Francusku, gdje su obilazili dvorce.

- Volimo putovati zajedno i mislim da je zaista lijepo to što imamo zajednički interes i hobi - kaže Nick te dodaje kako ih je iznenadila podrška pratitelja na Instagramu.

Njih dvoje sad već imaju poduži popis mjesta koja planiraju posjetiti, a za prvo sljedeće putovanje idu na avanturu u Dolomitima. Završit će ga brzom posjetom Veneciji, pa su pozvali ljude da im preporuče šta sve treba posjetiti, piše Daily Mail.