navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Neobična strast

Najtetoviranija žena u Velikoj Britaniji istetovirala stihove Davida Bowieja na čelu

Becky Holt iz Velike Britanije ima neobičnu strast - voli da ukrašava tijelo tetovažama, tako da je trenutno 80 posto njene kože pokriveno različitim crtežima.  

Objavljeno: 20.01.2021. u 15:55
get url
text

Zbog toga su je prozvali najtetoviranijom u Velikoj Britaniji. Nakon što je tintom obojila svaki djelić tijela osim glave, dlanova i tabana, počela je da tetovira čelo, iako je govorila da nikad neće tetovirati ruke, vrat ili lice. No, sada kada je ostala bez mjesta, predomislila se.

Ova dizajnerica enterijera iz Poyntona kaže kako se navukla na tetovaže još početkom 2000-ih, sa svega 15 godina. Kako procjenjuje, na tetovaže je potrošila oko 35.000 funti, iako navodi da je neke dobila besplatno. Omiljena joj je tetovaža stihova Davida Bowieja na čelu, prenosi "The Lad Bible".

- Kad sam imala 15 godina, tetovirala sam ime svog bivšeg momka na međunožju. Definitivno sam odrasla i zažalila zbog toga, pa sam ga prekrila lobanjama- rekla je Becky Holt tokom gostovanja u britanskom showu "This Morning today".

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Becky Holt (@beckyboltholt)

Holt je popularna i na Instagramu, gdje ima više od 10 hiljada pratilaca. Prije mjesec dana rodila je i kćerkicu Auroru-Forest, čije ime planira tetovirati čim se otvore saloni za tetoviranje.

Godine 2014. ispunila je san i pojavila se na naslovnici magazina, a do sada je krasila prve strane desetine časopisa.