Miroslav Ćiro Blažević je neuništiv. Nekadašnji selektor Zmajeva ima zdravstvenih problema, a iako je u fubruaru napunio 87 godina, još se osjeća kao mladić.

Potvrđuje to i video koji je objavio na svojoj Facebook stranici, gdje je zapjevao u čast zagrebačkog Dinama.

- Sinoć sam, sinoć sam, pola kafane popio...

Šalim se, naravno, malo. U životu ne znam dal' sam dvije čaše alkohola popio, jer je moj otac Mato popio dovoljno za pet generacija. Imao sam dojam da kasno dolazeći maltretira mamu, pa kada se htio počastiti sa mnom za moj 17. rođendan, natočio nam je po rakiju, ja sam mu iz inata kazao da u životu neću popiti ni kap alkohola. Tako je i bilo!

Ono što sinoć međutim jesam, to je uživao u malom, intimnom koncertu koji je Bebek priredio za probrano društvo povodom izdavanja svoje autobiografije. Bila je to svjetska razina, a on je u takvoj formi, vjerujte svome Ćiri, da bi bez problema mogao zaigrati za reprezentaciju.

Našlo se pred kraj malo prostora da i ja zapjevam, a šta bi drugo bilo na repertoaru nego jedna meni jako draga pjesma o klubu uz koji me veže toliko uspjeha i radosti - napisao je Blažević na svojoj Facebook stranici, a video možete pogledati OVDJE.

Izvor: Faktor