Jamie Oliver (45) svojoj najstarijoj kćerki Poppy na društvenim mrežama čestitao je 18. rođendan kojeg je ona proslavila prije godinu.

Slavni kuhar na Instagramu podijelio je selfie s najstarijom od svoje petero djece, no napravio je grešku zbog koje je morao mijenjati natpis uz fotografiju.

- Sretan 18. rođendan Poppy! Jako te volim. Volio bih danas biti s tobom. Želim ti sjajan dan, dušo - napisao je Oliver i dodao emotikon srca.

Osim što je promijenio brojčano stanje godina svoje Poppy, sve drugo je u ispravljenom natpisu ostalo isto.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver)

Iako je dosta brzo reagirao i ispravio grešku, na komentare pratitelja nije mogao utjecati, pa se oni najbrži još uvijek ne mogu načuditi da Poppy "ima već 18 godina".

Jamiejeva supruga Jools, čini se, bolje stoji s matematikom, pa je voljenoj Poppy 19. rođendan, iako nešto kasnije od Jamieja, uspjela čestitati od prve.

Jools je objavila fotografiju ručno izrađene krune, ukrašene srcima i cvijećem, s imenom kćerke ispisanom na prednjoj strani.

Bivša 46-godišnja manekenka podijelila je s pratiteljima i Poppynu fotografiju, objasnivši da je prvi put odsutna iz roditeljskog doma za rođendan zbog pohađanja fakulteta.

- Sretan rođendan Pops, moj mali broju 1. Prvi put u 19 godina da te ne uspijevamo probuditi rano i uručiti ti tvoju krunu. Znam, rekla sam da je kruna za 18. bila zadnja, ali nisi izgledala previše sretno pa ću, naravno, nastaviti dalje - poručila je Jools Poppy i dodala smajlić.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver)

Jamie i Jools roditelji su petero djece, a osim 19-godišnje Poppy, imaju još Daisy (17), Petal (11), Buddyja (10) i Rivera (4).

Izvor: Faktor