navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pozadina

Nije sve kako izgleda: Za ove tajne serije "Seks i grad" vjerovatno niste znali

Kim Cattrall je 2017. godine priznala kako je užurban tempo života zbog snimanja serije utjecao na njenu odluku da nema djecu

Objavljeno: 07.06.2019. u 22:26
get url
text
Serija "Seks i grad"

Američka serija "Seks i grad" snimana je od 98' do 2004. godine i gotovo svim ženama je bila omiljena. Uprkos tome što je sve vezano za ovu seriju izgledalo glamurozno, veliko prijateljstvo četiri drugarice, postoji nekoliko nimalo glamuroznih tajni vezanih uz nju.

Iako se nakon vrlo uspješna dva filma na temu "Seksa i grada" pričalo da je u pripremi i treći nastavak, vjerovatno ništa od toga neće biti. Kriva je Kim Cattrall koja je navodno producente iznenadila svom koju je zahtjevala, a kasnije je i sama glumica izjavila kako nikada nije pristala na učešće u snimanju trećeg nastavka kultnog filma.

Ljubitelje ove serije najviše je razočarala njena izjava da s ostale tri glumice u seriji nikada nije bila prijateljica.

- Bile smo samo kolegice i na neki način to je vrlo zdrav odnos - izjavila je tada Kim.

Iako gotovo svakoj ljubiteljici lijepih cipela "rastu zazubice" kada vide spektakularne Manolo Blahnik štikle koje Carrie često nosi, čak je i sama Sarah Jessica Parker priznala da nisu nimalo udobne, ali i da je zbog njih zaradila određene zdravstvene probleme.

- Posjetila sam jednog ljekara koji mi je rekao: "Tvoja noga radi stvari koje ne bi trebala raditi... Ova kost... Ti si stvorila tu kost... Ona ne bi trebala biti tu" - ispričala je glumica.

Kim Cattrall je 2017. godine priznala kako je užurban tempo života zbog snimanja serije utjecao na njenu odluku da nema djecu, piše Peuple.