navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Instagram

Ninu Badrić prozivali zbog haljine od 3.500 KM, sad je obukla staro odijelo

Iako se danima po društvenim mrežama poteže haljina od 14.000 kuna (3.500 KM) u kojoj ne treba kopati krompir, Nina Badrić na odmoru nosi daleko pristupačniju odjeću koju je već nosila u javnosti.

Objavljeno: 07.08.2020. u 09:18
get url
text

Na Instagramu je objavila fotografiju s Korčule, na kojoj nosi ružičasto odijelo koje je davno naručila s online trgovine Asos i već ga je ranije nosila. Pantalone i prsluk koštali su po 380 kuna (blizu 100 KM), dok je sako bio nešto skuplji.

VEZANI TEKST - Ponudila Nini Badrić da kopa krompir za dnevnicu od 300 kuna, pjevačica joj odgovorila

Nina se na društvenim mrežama požalila kako zbog epidemije koronavirusa ona i njeni saradnici ne mogu raditi i zarađivati, te je apelovala na nadležne da im omoguće rad. Njene riječi prenijeli su brojni mediji, a jedan od najzapaženijih komentara ostavila je gospođa iz Bjelovara, koja je Ninu pozvala da im pomogne vaditi krompir, nudeći dnevnicu od 300 kuna (blizu 75 KM). Ona je također upozorila pjevačicu da ne dolazi u haljini od 3.500 KM kojom se hvalila jer je na imanju blato.

O svemu se razvila prava rasprava, i to višednevna, pa su sad Ninine objave na društvenim mrežama pod posebnim povećalom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prije kiše...

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on