Brojni trendovi predstavljeni za proljeće 2022. godine utjelovljuju osjećaj lakoće, nesputanosti, slobode, no čini se da je među njima najpopularniji jedan preuzet iz muškog ormara. Riječ je o oversized odijelu.

I dok smo proteklih godina na crvenim tepisima i press turama glumice viđali najčešće u dužim ili kraćim haljinama, u posljednje vrijeme otkrile su čari opuštenosti u dobro skrojenim odijelima u kojima izgledaju besprijekorno u svakom trenutku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Dok su zimi omiljena bila baršunasta odijela, u proljeće ona su od prozračnijih, tanjih materijala, a slavne ih dame vole u svim bojama spektra: od žute do tamnoplave, ali i crnih i sivih.

Dok god temperature ne dosegnu ljetne vrijednosti, odijelo je odličan odabir ne samo za poslovne prilike, već izgledaju seksi i u večernjim izlascima, subotnjim kafama i formalnim druženjima.

Kako su press ture, intervjui i premijere sastavni dio posla glumica i modela, ove poznate fashionistice pokazuju novo lice "business dress" koda kojime inspiriraju i nas:

Izvor: Faktor