navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Modni trend

Niste još nabavile odijelo: Pogledajte kako slavne dame nose ovaj apsolutni hit proljeća

Brojni trendovi predstavljeni za proljeće 2022. godine utjelovljuju osjećaj lakoće, nesputanosti, slobode, no čini se da je među njima najpopularniji jedan preuzet iz muškog ormara. Riječ je o oversized odijelu.

Objavljeno: 29.04.2022. u 08:18
get url
text

I dok smo proteklih godina na crvenim tepisima i press turama glumice viđali najčešće u dužim ili kraćim haljinama, u posljednje vrijeme otkrile su čari opuštenosti u dobro skrojenim odijelima u kojima izgledaju besprijekorno u svakom trenutku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Dok su zimi omiljena bila baršunasta odijela, u proljeće ona su od prozračnijih, tanjih materijala, a slavne ih dame vole u svim bojama spektra: od žute do tamnoplave, ali i crnih i sivih.

Dok god temperature ne dosegnu ljetne vrijednosti, odijelo je odličan odabir ne samo za poslovne prilike, već izgledaju seksi i u večernjim izlascima, subotnjim kafama i formalnim druženjima.

Kako su press ture, intervjui i premijere sastavni dio posla glumica i modela, ove poznate fashionistice pokazuju novo lice "business dress" koda kojime inspiriraju i nas:

{$galerijaFotografija}

Proljeće-odijela-29.04.2022.
1 od 7
left-arrowright-arrow