Cover za pjesmu "Blah blah blah" je bio moja velika želja i izazov. Dugo sam vježbao i zamišljao na koji način je najbolje da je odsviram. Jednostavno, nisam imao mira dok je nisam usavršio

Ako ste mislili da je "Blah Blah Blah" nemoguće odsvirati na harmonici, pogledajte obradu Samira Nurkića, koji je ovim eksperimentom ponovo pobrao simpatije mnogih na Balkanu.

Pjesma "Blah Blah Blah" na YouTubeu ima više od 330 miliona pregleda, a jedan od najzanimljivijih covera za nju uradio je harmonikaš Nurkić, koji je veliku popularnost stekao učešćem u prošlogodišnjoj sezoni "Supertalenta", a poznat je i po viralnom hitu Zvončića na harmonici kojim je opisao sve narode bivše države.

- Cover za pjesmu "Blah blah blah" je bio moja velika želja i izazov. Dugo sam vježbao i zamišljao na koji način je najbolje da je odsviram. Jednostavno, nisam imao mira dok je nisam usavršio. Sviđa mi se taj potpuno novi zvuk harmonike, koji sam osmislio i prenio u tu melodiju – kaže Nurkić.

Podsjetimo, Nurkić je nedavno objavio spot za pjesmu "Ederlezi", koju je obradio na sebi svojstven način, a kojoj je potpuno novo ruho svojim aranžmanom dao Olja Dešić.