Iako se o nadolazećoj sezoni serije zna jako malo detalja, glumci su nakon čitanja scenarija otkrili da je kraj serije "gorkosladak", a najavljeno je i da nas očekuje najveća bitka u historiji televizije

Fanove planetarno popularne serije "Igra prijestolja" nakon dugog iščekivanja oduševila je prva najava finalne sezone, a napokon je otkriveno i kad ćemo konačno moći pogledati premijeru prve epizode.

Radi se o teaseru u trajanju od minutu i 15 sekundi u kojima se, doduše, ne nalaze novi kadrovi, već je sastavljen od najvažnijih trenutaka prošlih sedam sezona i otkriva nam gdje se svako od likova nalazi u ovom trenu.

- Postoji samo jedan rat koji je zaista bitan. I on je tu - najavio je jedan od glavnih likova, Jon Show.

Fanove je također razveselila činjenica da se napokon zna kad će se prikazati prva epizoda nove sezone, a to je april iduće godine.

Iako se o nadolazećoj sezoni serije zna jako malo detalja, glumci su nakon čitanja scenarija otkrili da je kraj serije "gorkosladak", a najavljeno je i da nas očekuje najveća bitka u historiji televizije.

Glumac Peter Dinklage je u intervjuu koji je ranije ovog mjeseca dao za Entertainment Weekly otkrio da će posljednja bitka biti "brutalna".

- Bitka Kopiladi u usporedbi s njom djeluje kao zabavni park - dodao je on, referirajući se na najbrutalniji okršaj koji se u ovoj seriji do sada dogodio.