navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Navike

Pet neobičnih stvari koje vam otkrivaju da ste u klimavoj vezi

Ponekad pogrešan nadimak za partnera može dovesti do propasti veze. Osim nadimaka, ovo su još neke neuobičajene navike koje mogu značiti da se nalazite u zaista klimavoj vezi.

Objavljeno: 03.12.2020. u 08:22
get url
text

U knjizi "Prestanite ga zvati dragim i počnite se seksati", autorice Maggie Arana i Julienne Davis govore o navikama koje uništavaju vezu.

Slatki nadimci poput "dušo" zvuče čudno i generički, oduzimajući erotsku privlačnost i individualnost, kažu. Ostale štetne navike uključuju dijeljenje higijenskih navika i spolne odnose na kuhinjskom stolu kako bi se oživio interes za sam seks.

Manje je neugodno za ostale da vas čuju kako svog supruga nazivate nekim razigranim, originalnim nadimkom nego nadimkom kao što je "bombončiću". A, nježni, razigrani, zadirkujući i blesavi nadimci zapravo su dobri za vezu.

Ovo su još neke navike parova koje mogu dovesti do propasti veze.

1. Hvalite se drugima kako se nikad ne svađate

Ako drugima govorite da se nikad ne svađate s vašim partnerom to može značiti da niste dovoljni sigurni u sposobnost vaše veze da prebrodi sukobe.

2. Vezani ste pupčanom vrpcom

Ako svog partnera uvijek vodite na druženje s vašim prijateljima to bi moglo značiti da ne znate funkcionirati kao pojedinac. Kako ne bi dosadili jedno drugom, sretni parovi stvaraju vlastite prijatelje i hobije kako bi sa svojim partnerom mogli podijeliti zasebna iskustva.

3. Pričate o svojoj djeci 24/7

Doktorica Laurie Puhn, posrednica za parove, tvrdi da pretjerana pažnja prema vašoj djeci seksualno ugrožava vezu. Na kraju, vaša veza postaje potpuno ovisna o vašoj djeci, dodaje.

4. Stalno djelujete kao posrednik za svoje slobodne prijatelje

Iako je lijepo pomoći ljudima da pronađu ljubav, ako pretjerujete to može biti naporno za te osobe te može značiti da pokušavate živjeti kroz tuđi život.

5. Pretjerano iskazivanje ljubavi u javnosti

Puhn kaže da pretjerano iskazivanje pažnje u javnosti možda nadoknađuje nedostatke u vašoj vezi.

Seksualna hemija je bitna, ali samo verbalna komunikacija i emocionalna veza produbit će vaš odnos, piše Your Tango.