navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Procurile snimke

Pijani Depp podivljao i razbijao po stanu: "Lud!? Sad ćeš vidjeti"

Nakon što je brak između glumačkog para završio burno te uz puno "prljavog rublja", saga se već neko vrijeme povlači po sudovima. Glumica Amber Heard (34) je optužila glumca za nasilje, a Johnny Depp (57) nju da samo želi izvući novac lažima i podmetanjima.

Objavljeno: 08.07.2020. u 10:52
get url
text

Kao dokaz vlastitim svjedočanstvima Amber se u nekoliko navrata pozivala na fotografirane ozljede i prijave koje je upućivala protiv holivudske zvijezde, a na posljednjem ročištu u Londonu, prikazan je i video Deppovog ludila.

Zvijezda filmova "Pirati s Kariba", tužio je britanski tabloid The Sun zbog toga što su ga nazvali "nasilnikom koji je pretukao ženu". Depp se pojavio u svojstvu svjedoka na sudu, a u sudnici će govoriti i Heard. Posrnula holivudska zvijezda i dalje negira da je ikada bio nasilan prema bivšoj supruzi, no priznaje da je zbog svoje ovisnosti "prouzrokovao mnogo boli u njihovom odnosu".

Lud!? Sad ćeš vidjeti što je je*eno ludo - dere se pobješnjeli Depp u videosnimci koji posjeduju britanskih tabloidi te razbija kuhinjske elemente, a zatim i bocu vina, dok prijeti Amber, koja ga snima.

Heard se razvela od Johnnyja nakon godine braka i pet godina veze. Zatražila je razvod u maju 2016. te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. Kao razlog zahtjeva za razvod braka glumica je navela "nepomirljive razlike", a nasilje je, po njenim riječima, kulminiralo kad bi Johnny bio pod utjecajem alkohola i droga, prenosi Daily Mail.