navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Problemi sa zakonom

Pjevačica Romana Panić izašla iz zatvora, čeka deportaciju

Pjevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brisbaneu, gdje je bila pritvorena od 25. juna zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu.

Objavljeno: 02.08.2020. u 12:42
get url
text
Romana Panić
Romana Panić

Pjevačica je osuđena na tri mjeseca, a imala je pravo na prijevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primjereno se ponašala u zatvoru, Panić je puštena na slobodu 1. augusta.

Nakon izlaska iz zatvora pjevačica je smještena u centar za migrante, gdje čeka deportaciju za Beograd, a njen momak, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvijek je u zatvoru u Brisbaneu.

Prema australijskim zakonima, Panić i Mrkajić su u obavezi da vrate sav opljačkani novac, a to je 22.500 dolara ili će štetu morati da nadoknade kroz rad. Mogu biti raspoređeni da čiste ulice, uređuju parkove, peru grafite.

Kako su domaći mediji pisali, pjevačica se najvjerovatnije odlučila na sraman potez zbog velikih dugova koje je imala, odnosno jer još uvijek nije uspjela da vrati novac koji je pozajmila od kamatara (50. 000 eura), za kupovinu stana na Voždovcu.