navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U kinima od januara

Pogledajte prvi trailer nove filmske adaptacije kultne horor priče "Kletva"

U novom rediteljskom ostvarenju mladog autora Nicolasa Pescea u naslovnim ulogama pojavljuju se Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye i Jacki Weaver

Objavljeno: 29.10.2019. u 12:03
get url
text
Scena iz filma

Pod producentskom palicom Sama Raimija početkom naredne godine u bh. kina  stiže najnovija ekranizacija horor klasika "Kletva" (The Grudge) temeljena na japanskom hitu "Ju-On: The Grudge" a čija je prva američka verzija iz 2004. godine u kojoj je glavnu ulogu ostvarila Sarah Michelle Gellar samo na američkim kino blagajnama inkasirala više od 110 miliona dolara.

Najnovija izvitoperena verzija i najhrabrijima će utjerati strah u kosti, a što nas to tačno narednog januara čeka u kinima pogledajte u prvom traileru filma.

Radnja filma, kao i u prijašnjim nastavcima, otkriva nam tajnu uklete kuće koja unutar svojih zidova krije strašnu smrt i užas koji uništava živote svih koji kroče preko praga. Ljudi u ukletoj kući ili poginu, ili polude, ili padnu u stanje katatonije. Koga smrtonosna kletva zarazi - umire, a nova se kletva rađa i poput virusa prenosi na svakoga tko uđe u kuću, u beskrajnom lancu užasa koji postaje sve veći...

U novom rediteljskom ostvarenju mladog autora Nicolasa Pescea u naslovnim ulogama pojavljuju se Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye i Jacki Weaver.