navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bolovala od raka

Preminula Kirstie Alley, zvijezda kultne serije "Kafić uzdravlje" i filmova sa Travoltom

Glumica Kirstie Alley, poznata po ulogama u TV serijama "Kafić Uzdravlje" (Cheers) i "Veronica's Closet" (Veronikine tajne), filmu "Drop Dead Gorgeous" (Crkni ljepotice) i seriji filmova "Gle ko to govori" umrla je u 71. godini nakon kratke borbe s rakom, objavila su na Instagramu njena djeca.  

Objavljeno: 06.12.2022. u 08:14
get url
text

- S tugom vas obavještavamo da je naša nevjerovatna, hrabra i voljena majka umrla nakon borbe s rakom, koji je tek nedavno otkriven - saopćila su njena djeca, objavi je BBC.

U izjavi porodice nije precizirano koji je rak imala, ali se navodi da je "tek nedavno otkriven".

- Bila je okružena svojom najbližom porodicom i borila se velikom snagom, ostavljajući nam sigurnost u njenu beskrajnu radost života i avanture koje su pred nama. Koliko god bila ikona na ekranu, bila je još nevjerovatnija majka i baka - poručila su njena djeca. 

Alley je osvojila nagradu Emmy za ulogu menadžerice paba u popularnoj TV seriji "Kafić uzdravlje". Godine 1993. osvojila je drugi Emmy za najbolju glavnu glumicu, ovog puta za TV film CBS pod nazivom "Davidova majka".

John Travolta, koji je s njom glumio u seriji filmova "Look who's talking", odao je počast na Instagramu.

- Kirstie je bila jedna od najposebnijih veza koje sam ikada imao. Volim te, Kirstie - napisao je uz njenu fotografiju i dodao:

- Znam da ćemo se ponovo vidjeti.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kirstie Alley (@kirstiealley)