navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Razveli se

Procurio u javnost sadržaj predbračnog ugovora Toma Bradyja i Gisele Bündchen

U javnost je procurio sadržaj predbračnog ugovora igrača američkog fudbala Toma Bradyja (45) i supermodela Gisele Bündchen (42), koji su se prošle sedmice razveli nakon 13 godina braka.

Objavljeno: 03.11.2022. u 20:37
get url
text

Navodno je par već podijelio imovinu, a sve su dogovorili prije nego što je Bündchen predala zahtjev za razvod, izvještavaju američki mediji.

- Prije nego što su se vjenčali 2009. godine, sklopili su čvrst predbračni ugovor. Oboje imaju svoje zasebne poslovne subjekte tako da odvajanje njihovog bogatstva na kraju nije bilo tako komplicirano. Jedini drugi važan faktor bila je podjela njihovog velikog imovinskog portfelja' - otkriva izvor za Page Six.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Naime, procjenjuje se da je Brady "težak" oko 333 miliona dolara neto, a Bündchen, koja je najplaćeniji model na svijetu, oko 400 miliona dolara.

VEZANI TEKST - Jedna od najpoznatijih manekenki u svijetu otkrila zašto se razvodi

Vjeruje se da će u konačnici Brady zadržati vilu vrijednu 17 miliona dolara koja se trenutno gradi na bogataškom otoku Indian Creek u Miamiju.

To su imanje kupili prije dvije godine, a Bündchen je prije razvoda za 1.25 miliona dolara kupila stan u Miami Beachu.

Ona će također zadržati zajednički dom na poluotoku Nicoya u Kostarici, gdje redovno odlazi na odmor s djecom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Bivši par osim toga posjeduje i dom na Bahamima, još jedan u ekskluzivnom klubu Yellowstone u Montani i stan u New Yorku u kojem je Bündchen boravila tokom njihova razlaza.

Osim podjele imovine, par se trebao dogovoriti i oko starateljstva nad Benjaminom (12) i Vivian (9), a izvor za Page Six tvrdi da će Brady i Bündchen dijeliti starateljstvo nad djecom.