navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Svečana akademija

Prvi put sam u životu obukla haljinu: Bibija Kerla imidžom pobrala simpatije na društvenim mrežama

Posljednjom objavom na Facebooku svestrana sportistkinja i zastupnica u Kantonu Sarajevu Bibija Kerla pobrala je simpatije.

Objavljeno: 02.03.2022. u 11:12
get url
text

Uvijek iskrena Biba objavila je nekoliko fotografija sa svečane akademija povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine i u objavi napisala da je prvi put u životu obukla haljinu.

- Večeras sam prvi put u životu obukla haljinu. Slučajno ili ne, okolnosti ili ne ... Biba u haljini. Moje sestre, moji stubovi, bile su danas uz mene i pratile su svaki sekund ovog mog izdanja za večeras. Namjerno ne govorim transformacije, jer odijelo/haljina ne čine muškarca/ženu i ja sam ona ista Biba. Nisam sigurna da ću ovaj image zadržati, ali lijepo je nekad izaći iz zone komfora i upoznati malo drugačiju sebe. Meni je čast biti dijelom prijema koji slavi BiH, zemlju koju volim, za koju dišem, u koju vjerujem, u kojoj živim i u kojoj želim umrijeti. Biba je žena, dobra drugarica, dobra kolegica, velika raja, ali, evo, i dama. Ako niste znali, sad znate – napisala je Bibija Kerla u opisu objave.

Sport je smisao života Bibije Kerle, što potvrđuje i činjenica da se uspješno takmičila u čak četiri sporta. Teško je u regionu pronaći sportistkinju koja je bila uspješna u atletici, brzom klizanju, fudbalu i kuglanju, tako da je Kerla godinama odana sportskom stilu odijevanja.