navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Napali ih fanovi

Reynolds i Lively vjenčali su se na plantaži: "To je bila greška"

Glumac Ryan Reynolds (43) svoju kolegicu i današnju suprugu Blake Lively (32) prije osam godina oženio je na plantaži. Danas govori kako je takvo vjenčanje bilo velika greška.

Objavljeno: 06.08.2020. u 10:28
get url
text

Sve je uslijedilo nakon što se par našao na meti kritika jer su se vjenčali na jednoj od najstarijih američkih plantaža Boone Hall u Mount Pleasantu u Južnoj Karolini.

- Nemoguće je to povući. Ono što smo u to vrijeme vidjeli bile su fotke vjenčanja na Pinterestu. Kasnije smo shvatili da je to mjesto izgrađeno na tragediji. Takva golema greška može vas ili ugasiti ili vas pokrenuti. Mijenjanje obrazaca i izazivanje stereotipa je posao koji ne prestaje - rekao je glumac.

Prvi put se pitanje lokacije njihovog vjenčanja potegnulo 2018. kada je on podržao film "Black Panter". Tada su nastali mnogi tweetovi u kojima su mu ljudi spočitavali ironiju u tome što podržava afroameričku kulturu, a oženio se na mjestu na kojem su mnogi robovi umrli.

- Plantaža je malo čudan izbor za slavlje ljubavi i braka. Siguran sam da Auschwitz izgleda divno u sezoni vjenčanja, no ne bih se ženio tamo - bio je tek jedan od komentara.

Ryan i Blake prvi su se put sreli 2010. na setu filma "Green Lantern", no u to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima. Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem (33), dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson (35). Par je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu kasnije, Blake je prekinula vezu, a Ryan finalizirao razvod. Nakon nekoliko mjeseci izašli su na dupli spoj.

- Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno da smo se našli na spoju - ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre uprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan spoj - otkrio je Ryan jednom prilikom.