navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Elitni dio Torina

Ronaldova komšinica otkrila: Njegova djeca imaju sve, ali to je život u zlatnom kavezu

Bilo me strah zaglušujuće glasnih partyja i danonoćne buke, ali Cristiano i njegova porodica najbolje su komšije koje sam uopće mogla poželjeti, kaže Elisabetta Betty Borel, kćerka Felicea Borela, nekadašnje zvijezde Juventusa i Azzurra

Objavljeno: 14.12.2019. u 08:45
get url
text

Elisabetta Betty Borel u životu se nije morala previše truditi. Rodila se u bogatstvu zahvaljujući ocu Feliceu Borelu koji je davno bio zvijezda Juventusa i Azzurra.

Borel živi u vili u elitnom dijelu Torina, a od ljeta prošle godine komšija joj je - Cristiano Ronaldo (34) sa suprugom Georginom Rodriguez (25) i četvero djece.

Elizabetta kaže kako su oni idealne komšije.

Vila Cristiana Ronalda u Torinu

- Bilo me strah zaglušujuće glasnih partyja i danonoćne buke, ali Cristiano i njegova porodica najbolje su komšije koje sam uopće mogla poželjeti - kaže Betty za Corriere della Sera, te nastavlja:

- Potpuna tišina, nikakve fešte i buka. Moj otac je isto bio poznati nogometaš, ali u neka druga vremena. On je vozio Fiat, a Cristiana svaki dan vidim u Rolls Royceu. Jedva vidim jer ima zatamnjena stakla. Garaža je puna sportskih bolida među kojima i jedan Lotus. Imaju prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt.

No, vrijednost voznog parka nije jedina razlika između njenog oca u davnim '40-im godina prošlog stoljeća i Ronalda danas.

- Ja sam imala djetinjstvo kao i sve moje vršnjakinje, a Ronaldova djeca žive drugačije. Često vidim Cristiana Juniora (9) kako na zaštićenom dijelu ulice vozi skateboard, ali iako se u taj dio ulice ne može tek tako ući, jer postoji rampa i zaštitari, iza djeteta su uvijek i tjelesni čuvari- kaže Betty.

Isto je, dodaje, i Georgini kada želi kao sve mlade majke po lijepom vremenu prošetati s djecom. Iako je ulica prazna, sa njima je, kaže, uvijek body-guard tj. najčešće više njih.

- Zlatni kavez? A da... Tako nešto. Mislim, Cristiano Junior je najčešće u školi ili na treninzima u Juventusu kao tata. Ja imam četvero unučadi njegove dobi, u kvartu su i drugi njegovi vršnjaci. Mogao bi se igrati s njima, ali to dijete vidim jedino samo - kazala je Ronaldova komšinica.