navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U centru skandala

Rooney "uhvaćen" u društvu golišavih djevojaka, bivši napadač pozvao policiju

Legendarni napadač Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Wayne Rooney našao se u centru pažnje nakon što je, prema pisanju britanskih medija, ponovo prevario suprugu Coleen.

Objavljeno: 26.07.2021. u 18:38
get url
text

Sve navodno desilo tokom burnog izlaska u kojem su mu se pridružile mlade djevojke koje su imala 21 godinu. Nekadašnji fudbaler koji ima 35 godina, zabavljao se u jednom klubu, gdje se sreo s poznatom influencericom Tayler Ryan i njezine dvije prijateljice.

Kako pišu Daily Mail, jednu je ljubio i usred kluba, a onda su svi zajedno otišli u hotelsku sobu obližnjeg hotela u Manchesteru.

Sve je završilo tako da je Rooney na kraju pozvao policiju jer je sumnjao da su ga djevojke iskoristile za promociju, pokušavajući ga fotografisati i objaviti na društvenim mrežama.

Na jednoj je snimci vidi kako Rooney leži na podu, dok su oko njega bile golišave djevojke. Roditelji djevojaka su se javno izvinili fudbaler i poručili da se srame postupaka svojih kćeri. Influencerica je vrlo brzo nakon toga zaključala Instagram profil.

Rooneyu ovo nije prvi ovakav skandal. Naime, supruga s kojom je u braku od 2008. godine i ima četiri sina već mu je oprostila nekoliko prevara.