navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bitne su vrline

Sedam stvari koje su muškarcima važnije od toga kako žena izgleda

Izgled je bitan za prvi dojam, ali, sve kasnije impresije ćete ostaviti nekim drugim vrlinama...

Objavljeno: 29.04.2020. u 15:39
get url
text
Foto: Ilustracija

Sposobnost slušanja. Uopšte nije bitno priča li vam s oduševljenjem o nadolazećoj tekmi, potencijalnom napredovanju na poslu, porodičnim problemima ili prepirci sa šefom, on želi ženu koja ga zna i želi saslušati, i čuti.

Spontani karakter. Primjetite li da on u startu ima očekivanja koje ne možete ili ne želite zadovoljavati, nemojte se ni truditi oko veze. U vezi trebate biti s onim pred kojim možete biti opušteni i slobodni, a on će gubiti glavu za vama takvom kakva jeste.

Gurmanstvo. Nitko ne želi biti u vezi s nekim ko stalno dramatizira oko prehrane, “zdravih“ namirnica, brojenja kalorija i izbjegavanja obroka. Muškarac želi ženu koja će s njim sjesti i jesti bez srama ili grižnje savjesti.

Kulinarsko umijeće. Frajeri vole žene koje su vješte u kuhinji i koje znaju ukusno pripremati hranu. Bez obzira na njegov odgoj, oni iskonski tradicionalni muški nagoni u njemu su oduševljeni ženom koja je vrsna kuharica i domaćica.

Brižnost. Njemu ne treba mama i uopšte nije bitno može li većinu svojih obaveza ispuniti sam, bez ičije pomoći, ali on želi imati nekoga ko brine o njemu i ko mu na dnevnoj bazi pokazuje koliko joj ta osoba znači.

Duhovitost. Smijete li se po prirodi često te ste vesela, vedra i nasmiješena osoba, imate dobre šanse da osvojite njegovo srce. Niko ne voli hladne, suzdržane i smrtno ozbiljne sante leda.

Prirodna ljepota. Što ljepše i njegovanije izgledate uz što manje bilo kakvih umjetnih dodataka, šminke i zahvata, to imate veće šanse. Frajeri će uvijek primjetiti njegovanu i lijepu ženu, no ako moraju birati, uvijek će prije odabrati prirodnu nego umjetnu ljepotu, kao i manje makeup-a.