navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Društvene mreže

Sejo Brajlović ispunio obećanje: Gostima iz Srbije kupio nove gume i častio ih večerom

Poznati ugostitelj Sejo Brajlović, kako je i najavio, platio je troškove turistima iz Srbije, čije su gume na automobilima bile izbušene u Sarajevu tokom novogodišnjih praznika. A platio im je i večeru. 

Objavljeno: 04.01.2023. u 11:37
get url
text

Na Facebook stranici "Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka" oglasio se jedan od vlasnika oštećenih automobila - Bojan Gregurek i napisao da je zahvalan na svemu što je Brajlović uradio za njega i njegovog zeta, koji je vlasnik drugog oštećenog automobila.

- Želim samo da vam javim da je Sejo ispoštovao svaku riječ i da je stvarno kupio sve nove gume, platio montiranje, balansiranje i dobili smo besplatnu večeru.
Znam sve to jer sam ja vozač Dacia vozila, a moj zet je vozač Volvo vozila. A kao višegodišnji pratilac vaše stranice želio sam da sa vama podijelim informaciju iz prve ruke.
Smatram da ovim lošim gestom smo upoznali mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva, kao i velikog gospodina Seju koji je sve finansirao, svi su pružali bezuslovnu pomoć kako su znali i umjeli. Ja samo mogu da kažem hvala tom čovjeku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva - napisao je Gregurek.