navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Vjenčao se pjevač

Semir Cerić Koke: Sad sam i službeno muž, prvi put u životu rekao sam "da"

Semir Cerić Koke prije nekoliko dana u Sarajevu stao je prvi put pred matičara sa dugogodišnjom partnericom Ivanom.

Objavljeno: 25.01.2022. u 18:07
get url
text

Sada već bračni par Cerić vezuje deset godina veze i zajedničkog života u kojem su dobili dvoje djece. Kumovi na vjenčanju su im bili Kemal Melkić, uspješni biznismen i vlasnik kompanije Azel France, i Senada Hodžić, njihova dugogodišnja prijateljica.

- Iako nisam veliki tradicionalista, znači mi papir. Mi smo u braku već deset godina. Bitno je da sam prvi put u životu rekao "da", nisam se nikada prije ženio. Ivana je žena kojoj sam rekao "da". I dok sam bio u braku sa pokojnom Željkom, nisam se vjenčao. Dogovorili smo se da napravimo neko intimno druženje, ručak i da to obavimo, ali kako imam puno prijatelja, naljutit će se ovaj, naljutit će se onaj i tako smo napravili jednu veliku feštu. Zapjevalo se i zaigralo, trudili smo se da ispoštujemo i sve mjere u vezi s pandemijom. Na fešti su svirali tamburaši iz Tuzle "Komšije", harmonikaš Haris Kaltak i još mojih dobrih prijatelja koji mi puno znače. Ja sam slučajno zapjevao, a pjevali su Fatmir Sulejmani, Adnan Kuka, Dinka Martinović iz Tuzle. Bilo nam je prelijepo. Htio sam to da zadržim za sebe i moje društvo, ali se proširilo – kaže Semir Cerić Koke.

Bračno putovanje ne planiraju zbog situacije sa pandemijom.

- Naš život se odvija kao i prije, samo što smo to verifikovali. Sada sam službeno muž. Djecu slušam, kada oni nešto narede, ja to prihvatim, ne smijem se puno nećkati – kroz smijeh govori pjevač.

U sljedećih mjesec dana Koke će publiku obradovati sa dvije pjesme.

- Jedna je duet, gdje sam ja iznenađenje na albumu mog mladog kolege, a druga je moja samostalna pjesma. On još nije otkrivao da sa mnom pjeva, tako da neću ni ja otkrivati njegovo ime. Drugu pjesmu trebam snimiti, a njen autor je Šuki Planjanin. Aranžman za nju radi Slavko Stefanović Slavkoni iz Beograda – govori Semir.