navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Je li previše prozirna

Sofia Vergara u haljini koja je podijelila mišljenja žena na društvenim mrežama

Dolaskom toplijeg vremena žene diljem svijeta biraju lepršave haljine u kojima se osjećaju i izgledaju sjajno. I Sofia Vergara je jedna od njih.

Objavljeno: 09.04.2021. u 08:45
get url
text

Kolumbijska ljepotica svoje modne kombinacije, iza i ispred kamere, rado stavlja na Instagram profil. Nedavno je podijelila i jedno upečatljivo izdanje sa snimanja u Los Angelesu.

Sofia Vergara spremno je pozirala u neonskoj haljini brenda Self Portrait, čija je cijena oko 659 KM, koja je predstavljala sjajan kontrast njenoj puti. Tačnije nosila je midi model bez rukava u boji limete koji je napravljen od čipke te razotkriva tijelo.

 

Iako haljina A kroja dolazi s ugrađenom podstavom, riječ je o minijaturnom komadu tkanine u boji kože koja dodatno potcrtava "nagost" modela te malo toga prepušta mašti. Baš zato podijelila je žene na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

I dok neke dame vole ovaj model, te i same ga imaju u svom ormaru, druge su zaključile da otkriva previše nage kože i da više podsjeća na spavaćicu nego na haljinu koja bi se mogle nositi u javnosti za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Sofija Vergara sparila je haljinu s ružičastim natikačama na visoku potpeticu Giuseppea Zanottija, a izdanje zaokružila sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira američkog brenda Foster Grant.