Nakon popularne Gwen Stacy u prva dva nastavka animiranog Spider-Mana o Milesu Moralesu, Sony donosi igrani superherojski film u kojem glavne uloge napokon nose zagonetne Spider junakinje iz Marvelovih stripova!

Već dugo ovaj film kreatori nazivaju neobičnim i nesvakidašnjim superherojskim filmom jer je žanrovski složen kao napeti psihološki triler koji neće sve svoje adute dati u specijalne efekte. Možda upravo tako Marvel uspije serijalu unijeti svježinu i zaintrigirati gledatelje na novi način.

Prvi trailer filma prikazuje kako Madame Web počinje osjećati svoje nove moći te kako okuplja svoj tim da se sukobi s misterioznim zločincem. Cassandra Webb, bolničarka na Manhattanu koja se suočava s otkrićima o svojoj prošlosti, povezuje se s tri mlade žene predodređene za moćnu budućnost... ako uspiju preživjeti smrtonosnu sadašnjost.

Rediteljica filma je renomirana S.J. Clarkson koja je radila na hit serijama "Succession", "Jessica Jones", "Bates Motel", "Dexter", "Heroji", "Banshee", "Dr. House", a ovo joj filmski debi. Na scenariju je radila zajedno s Claire Parker (producentica serija "Život na Marsu" i "MI-5").

Uloge nose Dakota Johnson (trilogija 50 nijansi sive), Sydney Sweeney (serije "Euforija", "Sluškinjina priča", "Oštre stvari", nadolazeća romantična komedija "Samo ne ti") i Celeste O'Connor ("Istjerivači duhova: Nasljeđe" i nadolazeći "Istjerivači duhova: Ledena prijetnja"). 

Madame Web dolazi u kina 2024. godine. 

Izvor: Faktor