navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Gingham uzorak

Svaka ručno dizajnirana: Haljine s potpisom ovog brenda postale su pravi hit

Haljine s potpisom britanskog brenda Molby ove sezone jedne su od najpoželjnijih.

Objavljeno: 15.06.2021. u 07:52
get url
text

Osim efektnih haljina s uzorkom gingham u glavnoj ulozi, ovaj brend nudi zanimljive majice sa sloganom i slatke dodatke s kosom, a sve to učinilo ga je brendom na koji se isplati obratiti pažnju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

Svaka haljina dizajnirana je i ručno izrađena po mjeri u engleskom Merseysideu od strane osnivačice brenda, Karine Molby i njenog malog tima krojačica.

Iako postoje određeni stilovi haljina brenda Molby koje je moguće kupiti, kupci su u mogućnosti izvršiti male prilagodbe odabranog modela poput odabira druge tkanine, boja do dimenzija i dužine poruba.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia & Alice (@oliviaandalice)

- Moja je vizija stvoriti lijepe, zabavne i pristupačne odjevne komade koje je moguće nositi u svim prilikama. Želja mi je potaknuti svjesnu i održivu kupovinu smanjenjem rasipanja tkanine i emisije ugljika stvaranjem visokokvalitetne i bezvremenske odjeće - objašnjava dizajnerica ovog popularnog britanskog brenda koji je stekao ogromnu popularnost u jeku globalne pandemije.

Za izradu većine predmeta iz njene kolekcije potrebno je između četiri do šest sati, a na adresu naručitelja stižu u roku do 14 dana.

Promišljeni pristup modi posljednjih sezona dobio je na značaju, a osnivačica brenda Molby stekla je vjerne sljedbenice koje se ne mogu zasititi njenog dizajna.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise Thompson (@louise.thompson)

Kako ističe, postoji ograničen broj narudžbi koje može prihvatiti a samim time svoju web stranicu „zatvara“ za više narudžbi nakon što postigne zacrtani broj.

Svake nedjelje u 18 sati, Karina Molby svoju web trgovinu ponovo otvara za narudžbe.