navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Atraktivna Amerikanka

Sve ljubavi Lindsey Vonn: Sa 16 godina upoznala je bivšeg muža

Emotivnom porukom na Instagramu najbolja skijašica svih vremena Amerikanka Lindsey Vonn u srijedu je saopćila da je prekinula vezu sa kanadskim hokejašem PK Subbanom, s kojim se vjerila prije godinu.

Objavljeno: 31.12.2020. u 08:03
get url
text

Raskid sa Subbanom bio je povod brojnim tabloidima da se osvrnu na sve bivše ljubavi skijašice koja je tokom karijere upisao 82 pobjede u Svjetskom kupu.

Vonn je još sa 16 godina upoznala svog bivšeg muža Thomasa Vonna, koji je tada imao 25 godina, a tokom ljetnih priprema 2002. godine objavili su da su u vezi. Sve do 2007. godine Vonn je nosila svoje djevojačko prezime Kildow, kada se udala za bivšeg skijaša Thomasa Vonna, koji je bio stariji od njeg skoro devet godina.

Lindsey i Thomas Vonn, čovjek čije prezime bivša skijašica nosi i dan danas

Početkom 2013. godine skijašica se zvanično razvela od svog supruga koji je bio njen trener i menadžer, iako je početkom 2012. godine počela njena veza sa legendarnim golferom Tigerom Woodsom.

Za Woodsa je po okončanju veze kazala da je bio sušive tvrdoglav

Veza poznatog sportskog para trajala je do maja 2015. godine.

- Voljela sam ga, i još smo prijatelji. Ponekad poželim da je malo više slušao ono što sam govorila, ali on je tvrdoglav i radije ide svojim putem - kazala je Vonn nakon raskida sa Woodsom.

Vonn su mediji dovodili u vezu i sa aktuelnim svjetskim prvakom Formule 1 Lewisom Hamiltonom. Uhvaćeni su na zajedničkom ljetovanju na luksuznoj jahti, ali su oboje kazali da su samo dobri prijatelji.

S Hamiltonom je Vonn samo prijateljica

U 2015. godini tabloidi su pisali i da je u vezi sa Charliejem Ebersolom, bivšim momkom pjevačice Britney Spears, ali su skijašica i poznati TV producent prema zvaničnoj verziji samo prijatelji.

Veza sa Kenanom Smithom trajala je godinu

U novembru 2016. godine Vonn je prvi put viđena u društvu Kenana Smitha, tadašnjeg asistenta Los Angeles Ramsa. Samo godinu kasnije veza je pukla, a kako je rekla skijašica, razlog je bio taj što nisu imali dovoljno vremena jedno za drugo.

Vonn i PK Subban na NBA utakmici

Na ljetovanju 2018. godine u Firenci Vonn je prvi put viđena u društvu sada već bivšeg momka PK Subbana, a spekulisalo se da je romansa počela još u aprilu iste godine. Iako su se vjerili prije godinu, koronavirus je odgodio vjenčanje, a skijašica je danas potvrdila da neće ponovo pred oltar.