Nikome ovog 1. aprila nije bilo do sale, ali Traik Filipović, lumac, reditelj, scenarist i voditelj, ipak je odlučio nasaliti se malo.

Gotovo nikad se ne služi alatima za "popravljanje", a sada se poigrao filterom naziva "Pillov Face". Rezultat je urnebesno smiješan.

Njegova objava na Instagram storiyu posebno je iznenadila fanove.

 

Tarik je "okinuo" selfi i poslužio se popularnim filterom koji pokazuje kako bi izgledalo kada bi se pretjeralo s botoksom, filerima, a koji mu je lice pomalo izobličio.

- Dragi moji, jednim bezazlenim filterom (ne filerom) htio sam vas zabaviti, a neke i jesam. Vas 99 posto prepoznalo je Ciganovićevog dvojnika, kopiju, brata blizanca, a to nije fer. Neven Ciganović je samo jedan, ali... - našalio se popularni voditelj i glumac pominjući hrvatskog stilistu.

Nadovezao se i napisao kako ga je začudio broj ljudi koji su mu se javili jer su pomislili kako se zaista podvrgnuo tretmanu filerima.

- Koliko savjeta, zgražavanja. Šta učini sa sobom… da je Orson Welles živ, pitao bih spava li mirno, a ovako - Rat svjetova 2. dio - fileri napadaju - poručio je Tarik Filipović.