navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
American Music Awards

Umjetnica godine Taylor Swift, provokativan nastup Jennifer Lopez i Malume

Sinoć je u Los Angelesu održana dodjela American Music Awards.

Objavljeno: 23.11.2020. u 11:26
get url
text

Uprkos pandemiji izazvanoj koronavirusom, i ove godine dodjela je izazvala veliki interes javnosti zbog brojnih zvijezda na crvenom tepihu te atraktivnih nastupa.

Jennifer Lopez predvodila je vojsku poznatih dama koje su se posebno uredile za ovu priliku.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by American Music Awards (@amas)

"Koronacrvenim tepihom" ove godine preovladavala je srebrena boja, a dvije pjevačice stigle su u sličnim kreacijama. Riječ je o Jennifer Lopez i Bebe Rexhi koje su igrale na kartu isticanja oblina.

Iako se 51-godišnjoj latino divi ne događa baš često da dolazi u sličnim kombinacijama kao njene kolegice na tako važne ceremonije, čini se kako je ova 2020. godina po svemu drugačija.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

No, ono što se mora priznati jeste da je Jennifer haljinu nosila s malo više stila od pjevačice albanskih korijena koja je poznata po vječnoj svađi s dobrim ukusom.

Njena rivalka Dua Lipa igrala je također na kartu seksipila, a zlatni dekolte na bijeloj haljinici već smo vidjeli na njoj nekoliko puta.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by American Music Awards (@amas)

Ovogodišnju dodjelu nagrada, prema mnogima, definitivno je obilježio provokativni nastup Jennifer Lopez i Malume. Na sceni je sve prštalo od seksipila, što je Lopez i pokazala tokom izvedbi pjesama "Pa' Ti" i "Lonely", koje je snimila s Malumom.

Doja Cat je osvojila nagradu za novog umjetnika godine, a Becky G za žensku latino umjetnicu, što je nova kategorijua na dodjeli American Music Awards nagradama.

Umjetnik godine, što je glavna nagrada, otišla je u ruke Taylor Swift koja je osvojila i priznanje za muzički video godine i omiljenu žensku pop umjetnicu.