navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Objavljen oglas

Želite li se družiti sa Clooneyjem u njegovoj vili u Italiji: Za ovu nestvarnu ponudu svi imaju iste šanse

Pandemija uzrokovana koronavirusom mnogima je živote okrenula naglavačke, pa tako i glumcu Georgeu Clooneyu koji je 6. maja proslavio 60. rođendan.

Objavljeno: 11.06.2021. u 11:24
get url
text

Slavni glumac dvije godine nije bio u svom raskošnom ljetnikovcu u mjestašcu Laglio u Italiji na obali jezera Como u kojem je često provodio više vremena nego u SAD-u.

No, kako je Italija bila jedno od najvećih žarišta pandemije, oskarovac je tek ovih dana stigao u svoju vilu Oleandru iz 18. stoljeća i to s cijelom porodicom, suprugom Amal i njihovim četverogodišnjim blizancima, sinom Alexandrom i kćerkicom Ellom.

Njihovom dolasku razveselili su se i njihovi brojni prijatelji u toj zemlji kojima su kazali kako su oduševljeni da su se konačno mogli vratiti u Italiju.

Ali, ne trebate biti prijatelj s Clooneyjevima da bi se s njima družili.

Naime, na stranicama organizacije "Omaze" objavili su oglas njegove humanitarne organizacije "The Clooney Foundation for Justice" u kojoj pozivaju dvoje ljudi na druženje s njima na jezeru Como uz sve pokrivene troškove.

Prijaviti se možete do 16. jula, a pobjednike će objaviti 6. augusta koje očekuje ručak sa slavnim parom i boravak u luksuznom hotelu.

Akcija je to za promoviranje njegove organizacije koja se bori protiv kršenja ljudskih prava, a najzanimljivije je da za učestvovanje u prijavama ne treba uplatiti nikakvu donaciju.

Par je inače posljednju godinu proveo u Los Angelesu gdje imaju raskošnu kuću jer im je život u Kaliforniji u vrijeme pandemije odgovarao zbog klime i boravka u prirodi.

Kako su oboje bili manje zaposleni, posvetili su se djeci, što smatraju najdragocjenije provedenim vremenom.

Clooney je u nedavnom razgovoru za američke medije ispričao koliko ga je roditeljstvo promijenilo.

- Djecu sam dobio kasno jer do Amal nisam sreo osobu s kojom bih ih poželio imati. Mi smo kliknuli na prvu, pravi smo tim i partneri u svemu i nikada nismo bili odvojeni duže od tri-četiri dana. Djeca i Amal donijeli su mi osjećaj pripadnosti i bezuvjetne ljubavi – ispričao je glumac.