navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznati glumac

Zvijezda "Prijatelja", Matthew Perry, djevojku traži putem aplikacije

Matthew Perry (50), koji se proslavio ulogom Chandlera u kultnoj seriji "Prijatelji", nakon serije doživio je niz neuspjeha. Borio se s alkoholizmom, 2012. godine prekinuo je šest godina dugu vezu s glumicom Lizzy Caplan (37), bio je na odvikavanju...

Objavljeno: 19.05.2020. u 17:21
get url
text
Matthew Perry

Potom je ljubio Molly Hurwitz (29), ali i toj je romansi nedavno došao kraj. Sad je krenuo dalje. Navodno preko aplikacije Raya traži novu djevojku, piše Mirror.

- Vraća se traženju djevojaka na internetu i šalje im poruke - pišu strani mediji. Matthew je na aplikaciji već imao profil, ali ga je obrisao kad je započeo vezu s Molly.

Hurwitz je prijateljima govorila kako joj se Perry sviđa jer je prizemljen i nije zaluđen slavom, no oni su zaključili da to baš i nije istina.

- Tvrdila je da joj nije bitna slava muškarca s kojim je u vezi, no zapravo je voljela pozornost koju je dobivala zbog Matthewa - govorili su prijatelji.

Matthew je Molly upoznao prije dvije godine, a prvi put su “ulovljeni“ zajedno tek krajem 2019. godine. Molly mu je bila velika podrška u borbi s ovisnošću od droge i alkohola. Nakon prekida su ostali u prijateljskim odnosima.