open-navfaktor-logo
search
Naredne subote
Posjetite ''Home & Garden Interior Design'' u Delta Planet Banja Luka
Sajam je besplatan za sve posjetioce, a namijenjen je stručnjacima, profesionalcima i svim zaljubljenicima u uređenje enterijera i eksterijera.
Marketing
13.03.2024. u 11:42
get url
text
Sajam
FOTO: Home desing
Naredne subote (16.3.2024. godine) bit će održan sajam Home & Garden Interior Design u Delta Planet centru u Banja Luci.
Ulaz na Sajam je besplatan za sve posjetioce, a namijenjen je stručnjacima, profesionalcima i svim zaljubljenicima u uređenje enterijera i eksterijera. Sve što vam je potrebno za opremanje i uređenje doma, vrta, vikendica, ugostiteljskih i turističkih objekata, poslovnih prostora naći ćete na sajmu, koji je otvoren u periodu od 09:00 do 21:00. Sajamski popusti, preporuke, savjeti, idete, druženje samo su dio onoga što vas očekuje, stoga ne propustite ovaj jedinstven koncept događaja. Svi ste dobrodošli.
Izlagači na sajmu su kompanije lideri u opremanju enterijera i eksterijera, a predstavit će vam se sa odličnom ponudom, a izlagače pogledajte na linku https://home.sfera.ba/sajam-home-2024/
Pored sajma, na prvom spratu u kino dvorani centra održat će se i konferencija Home & Garden Interior Design koja je namijenjena stručnjacima, profesionalcima, dizajnerima enterijera i eksterijera, te arhitektima. Ugostit će poznate predavače koji će svojim prezentacijama i predavanjima predstaviti sve aktuelnosti i inovacije, trikove, trendove i novosti iz svijeta uređenja doma, enterijera i eksterijera. Očekuju vas zanimljiva i inovativna predavanja, druženje i dobra zabava.
Suzana Nikić, dizajnerica enterijera, Studio za dizajn enterijera ''Home Like Yours'' Švicarska prva će održati predavanje, a pored nje govorit će i Alisa Osmanagić, mr.arh. Studio Alisa Design, Crna Gora, te Jelena Barać, dipl.ing.arh. iz BiH, kao i Zerina Islamović, dizajnerica enterijera, Zinger Studio, kao i ostali brojni stručnjaci iz svijeta uređenja enterijera i eksterijera.
Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijava je obavezna putem linka https://form.jotform.com/233412020866044
Sve informacije o događaju potražite na linku: https://home.sfera.ba/home-festival/
Vidimo se 16.3.2024. u Delta Planet Banja Luka u periodu od 09:00 – 21:00.
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.