navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zanimljive i atraktivne

Astronautske čizmice s debelim đonom za koje kiša, snijeg i bljuzga neće biti izazov

Iako su klasične chelsea čizme već godinama jedan od najpopularnijih parova obuće u hladnijim mjesecima godine, one su prošle sezone doživjele pravi boom, a potražnja za njima, čini se, ne jenjava.

Objavljeno: 28.11.2021. u 19:03
get url
text

Crne, bijele ili u neutralnim tonovima, sve su jednako zanimljive i atraktivne, a ako dolaze u paketu s debelim đonom, ove zime vaše će noge biti sigurne od svih vremenskih uvjeta.

Upravo je nova inačica chelsea čizama koju karakterizira debeli đon ta koja je zaludila žene diljem svijeta. Neki ih vole zbog njihove funkcionalnosti i praktičnosti jer nema te kiše, snijega ili bljuzge koja će se probiti kroz debeli gumeni đon i kožu, dok ih drugi vole iz estetskih razloga.

Ove zanimljive čizmice, koje nas neodoljivo podsjećaju na astronautske buce, lako je upariti s raznim kombinacijama – od onih koje uključuju suknje i haljine do klasičnih traperica, pa čak i trenerki. Iako u hladnijem periodu obično izbjegavamo svijetle boje zbog straha od prljavštine, one su uprkos tome trenutno itekako u trendu. Odvažite se na jednu potpuno kremastu kombinaciju u neutralnim tonovima i chelsea čizmicama jednake boje, s kojom ćete se istaknuti među mnoštvom.

S obzirom na to da trenutno uživaju veliku popularnost, varijacija ovih čizama ima mnogo, međutim osim izgleda, valja obratiti pažnju i na materijale.