open-navfaktor-logo
search
Maturska žurka
Boris Šukalo: SNSD preko Milice Pavlović vrbuje maturante za izbore
Još se nije slegla prašina od posljednje SNSD žurke na kojoj se maloljetnicima služio alkohol i koja se završila bezuspješnim pokušajem zataškavanjem tuče, a vladajuća stranka opet pokazuje bahatost i koruptivno ponašanje, što i jesu glavne odlike SNSD vlasti, izjavio je Boris Šukalo, funkcioner Gradske organizacije SDS Banja Luka i član Glavnog odbora SDS-a, saopćio je SDS.
14.04.2022. u 12:47
get url
text

- Pozivnice za matursku žurku na kojoj nastupa Milica Pavlović, u stranačkoj multimedijaloj sali, koje su volšebno osvanule na klupama maturanata u banjalučkoj Gimnaziji, očigledan su primjer kako SNSD pokušava da vrbuje mlade koji bi trebalo da prvi put glasaju. Ulazak na SNSD matursku žurku nije besplatan: vladajuća partija od banjalučkih maturanata traži njihove lične podatke - datum i godinu rođenja, broj telefona, e mail i dalje planove za budućnost - istakao je Šukalo i dodao:

- Da li se neko u SNSD-u upitao koliko zakona je ovom pozivnicom prekršeno? Ministrica prosvjete odgovornost prebacuje na Gimnaziju, profesori se ograđuju i kažu da škola nije odgovorna za vannastavne aktivnosti izvan prostorija škole, a ko je i kako u učionice unio sporne pozivnice u kojima se traže lični podaci učenika, izgleda da nikom nije važno. Ili što je vjerovatnije, svi sve znaju i ne smiju da reaguju, plašeći se za svoju funkciju, posao.

SNSD, ocjenjuje Šukalo, svoju vladavinu bazira na strahu, vašarskim zabavama i ucjenama, a ovaj put su otišli i korak dalje: tražeći od maturanata da im otkriju svoje planove za budućnost podsjećaju ih da je njihov lider odavno postavio standard da je partijska knjižica jača od diplome.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.