open-navfaktor-logo
search
Praznici
Centotransov Djed Mraz sutra će dijeliti paketiće mališanima u Sarajevu
Povodom obilježavanja novogodišnjih praznika Centrotransov Djed Mraz će u četvrtak, 29. 12. 2022., mališanima Sarajeva dijeliti novogodišnje paketiće, te nakon toga, u 14 sati istog dana, posjetit će Dom za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave, te mališane obradovati prigodnim novogodišnjim poklonima.
28.12.2022. u 10:55
get url
text

Djed Mraz će u svom okićenom autobusu u prijepodnevnim satima kružiti Sarajevom i mališanima koje zatekne na stajalištima dijeliti simbolične novogodišnje paketiće. Polazak Djeda Mrazovog autobusa planiran je sa polazne stanice na Dobrinji.

Termin polaska Djeda Mraza na podjelu paketića sa polazne stanice na Dobrinji bit će objavljen sutra, 29. 12. 2022. godine, na zvaničnoj Facebook stranici kompanije Centrotrans.

Svi mališani koji su zainteresovani da dobiju paketić i fotografišu se sa Centrotransovim Djedom Mrazom važno je da prate informacije koje budu objavljene na zvaničnoj Facebook stranici kompanije Centrotrans, jer Djed Mraz paketiće ove godine dijeli pod parolom: "Centru spazi, novogodišnji paketić zgrabi!", saopćio je Centrotrans.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.