navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Beograd

Ispunjena posljednja želja: Marina Tucaković sahranjena pored sina Miloša

Marina Tucaković, jedna od najpoznatijih tekstopisaca na prostoru bivše Jugoslavije, sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu.

Objavljeno: 29.09.2021. u 15:12
get url
text

Marina je preminula 19. septembra, a sahrana je održana tek danas, jer je porodica čekala da se njen suprug Aleksandar Radulović Futa oporavi kako bi mogao prisustvovati sprovodu.

Na vječni počinak ispratile su je Jelena Karleuša, Željko Joksimović, Jelena i Žika iz grupe "Zana", Saša Matić, Damir Handanović...

Marinina posljednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Prema pisanju pojedinih medija u Srbiji nakon sahrane Marinin sin Milan Laća Radulović navodno je zabranio Svetlani Ceci Ražnatović, Saši Matiću i Milanu Kaliniću da priđu grobu.

- Vi nemojte da prilazite grobu, ostali mogu - rekao je navodno Milan Laća Radulović Ceci, Saši i Milanu.

Tucaković je duže vrijeme bolovala od teškog oblika raka, a posljednjih nekoliko dana je bila priključena na respirator zbog zaraze koronavirusom.

Njene pjesme snimili su Jadranka Stojaković, Oliver Dragojević, Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Severina, Nina Badrić...