Radno u Banjoj Luci

Ivan Lagundžić potpisao za Borac

Ivan Lagundžić
FOTO: FK Borac

Radno je ovih dana u Platonovoj ulici.

Nakon što je u Borčeve redove stigao Sergej Dojčinović, nije trebalo dugo čekati na novi potpis, a paraf na ugovor stavio je još jedan fudbaler koji igra na pozicji desnog beka.

Iz ljubljanske Olimpije u banjalučki tim stigao je Ivan Lagundžić. Rođen je u Zagrebu, 14. juna 1999. godine, a tokom karijere sem Olimpije, branio je boje i nekoliko hrvatskih klubova.

- Velika mi je čast što stižem u redove banjalučkog Borca. Očekujem da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve tokom proljećnog dijela sezone. Znam da je FK Borac među kandidatima za osvajanje trofeja i dat ću sve od sebe da sa svojim novim saigračima ispunimo taj cilj. Upoznat sam i sa Premijer ligom BiH. Smatram da je liga veoma zahtjevna i da su ekipe izjednačene. Spreman sam za novi izazov - kazao je Lagundžić za kojeg mnogi tvrde da je veliki radnik, posvećen fudbalu.
Lagundžić ima i poruku za sve navijače banjalučkog kluba.

- Znam da je floskula i da su navijači to čuli hiljadu puta, ali moj cilj je da svaki put ostavim srce na terenu i dam svoj maksimum kako bi ekipa ostvarila dobar rezultat.

To je ono što mogu da im obećam. Potrudit ću se da ostavim dobar utisak, da me navijači zavole zbog bobrenosti i srčanosti. Na meni je da se dokažem i da pokažem da imam kvalitet da nosim dres Borca - kaže Lagundžić.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga