open-navfaktor-logo
search
Trener Širokog Brijega
Ivanković: Na terenu je postojala jedna ekipa, bili smo nemoćni, nismo pogledali prema golu
Trener Širokog Brijega Jure Ivanković razočaran je partijom svog tima u derbiju protiv Zrinjskog u kojem su Mostarci trijumfovali rezultatom 4:0.
02.10.2021. u 21:21
get url
text

- Uvjerljivo naša najlošija utakmica ove sezone. Na terenu je postojala jedna ekipa, mi smo bili nemoćni, u svim situacijama, u svim duelima, u svim skokovima...  Nismo pogledali prema golu Zrinjskog, razočaran sam načinom na koji smo se prezentirali. Ovo nije naša prava slika i znam da možemo puno bolje. Imali smo i nekih objektivnih razloga zbog kojih nismo bili na vrhunskom nivou što se tiče fizičke spreme i energije, ali svejedno to ne umanjuje pobjedu Zrinjskog. Izdominirali su u svim segmentima igre i zasluženo pobijedili. Moglo je to na kraju otići u našu rezultatsku katastrofu - rekao je Ivanković za Arenu Sport.

- Poklanjali smo im čiste šanse, bilo je pitanje vremena kad će pasti drugi gol. U drugom poluvremenu smo se kao malo stabilizirali, ali opet jedan prekid i gol. Znali smo gdje su njihove jače strane, gdje su dobri, šta trebamo spriječiti. Danas je sve išlo niz vodu - dodao je on.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.