open-navfaktor-logo
search
Prognoza
Jutros prohladno, tokom dana sunčano, evo kako će vrijeme biti sutra i u srijedu
Danas u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab, od sredine dana prema poslijepodnevnim satima i umjerene jačine sjeveroistočnog smjera.
21.03.2022. u 08:05
get url
text

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus pet i nula, na jugu do pet. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između osam i 13, na jugu do 16 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka oko minus tri, najviša dnevna oko 11 stepeni Celzijusa.

Pod utjecajem anticiklone i uz povoljne biometeorološke prilike, većina stanovništva bit će boljeg raspoloženja i primjerene radne motivacije.

Nakon prohladnog jutra, duži sunčani intervali i porast temperatura zraka tokom dana pozitivno će djelovati na opću sliku, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata dodatno će se umanjiti. Preporučljivo je slojevito se odjenuti.

U utorak u našoj zemlji sunčano.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus pet i nula, na jugu zemlje do šest. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između devet i 15, na jugu zemlje do 18 stepeni Celzijusa.

U srijedu u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus tri i dva, na jugu zemlje do sedam. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21 stepen Celzijusa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.