open-navfaktor-logo
search
Na Facebooku
Kličko demantirao da je dao izjavu o Albaniji i Srbiji
Gradonačelnik Kijeva i bivši bokserski svjetski prvak u teškoj kategoriji Vitalij Kličko demantirao je da je izjavio da će Ukrajinci biti oslobođeni od Rusije "kao što su Albanci oslobođeni od Srbije".
27.05.2022. u 19:54
get url
text

- Prijatelji, pojedini strani internetski mediji, uključujući ruske, počeli su širiti moj navodni citat u vezi sa Srbijom i Albanijom. Ja to nisam rekao. I prije nego što prenesu takvu vrstu informacije i bilo što citiraju, novinari bi trebali zatražiti audio ili videodokaz takve ekskluzive - napisao je Kličko na Facebooku.

Švicarski portal na albanskom jeziku Le Canton27ch ranije je objavio kako je Kličko u razgovoru s njihovim novinarom izrazio zadovoljstvo što je prvi put sreo jednog albanskog novinara, navodeći da je to dobra prilika za prenijeti poruku njemu i albanskom narodu.

- Čuli smo i čitali da ste i vi Albanci, kao i mi Ukrajinci, ljudi mira, slobodoljubivi, ali i borci. Danas se borimo protiv ruskog režima koji pokušava okupirati Ukrajinu, kao vi koji ste nekada bili okupirani od Srbije - prenijeli su navodnu izjavu Klička.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.