open-navfaktor-logo
search
Medijske najave
Krunić danas od prve minute protiv Napolija, hoće li Džeko biti starter?
U jednom od najzanimljivijih susreta 27. kola Serie A fudbaleri Milana večeras će od 20.45 sati na San Siru ugostiti sastav Napolija.
14.03.2021. u 10:05
get url
text

VEZANI TEKST - Zašto će Džeko biti posebno motivisan u sutrašnjem meču protiv Parme?

Trener Rossonera Stefano Pioli trenuno ima velikih problema s povreda. Van stroja su Zlatan Ibrahimović, Mario Mandžukić, Ismael Bennacer i Daniel Maldini, a Rafael Leao jedini je napadač koji će konkurisati za večerašnji susret.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić, koji je u četvrtak asistirao u gostujućem remiju Milana kod Manchester Uniteda u prvom ssuretu osmine finala Evropske lige, danas bi također trebao zaigrati od prve minute.

Krunić je prošlog vikenda prošlog vikenda postigao lijep gol iz slobodnjaka u pobjedi nad Veronom.

Prema najavi Sky Sporta Milan bi trebao večeras igrati u sastavu: Donnarumma, Dalot, Kjaer, Tomori, Hernandez, Kessie, Tonali, Castillejo, Calhanoglu, Krunić, Leao.

Football-italia.com navodi da će skoro identičan sastav početi utakmicu, s tim da bi prednost u odnosu na Krunića i Tomorija, prema mišljenju ovog portala, trebali dobiti Romagnoli i Saelemaekers.

Isti izvor ne predviđa da bi Džeko mogao početi današnji susret u gostima kod Parme.

Roma bi od prve minute trebala zaigrati u sastavu: Pau Lopez, Mancini, Cristante, Ibanez, Karsdorp, Pellegrini, Villar, Spinazzola, Pedro, El Shaarawy, Borja Mayoral.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.